De juiste koers (7 lessen) naar uw diploma vaarbewijs

U wilt uw vaarbewijs halen. Of u wilt wel eens echt begrijpen hoe dat nu allemaal werkt met die regels op het water. Dan leert u dat het beste persoonlijk van een vakman. Zeker als die tevens een bedreven docent is met een jarenlange ervaring. Die mogelijkheid bestaat in Haarlem en omstreken.

De cursussen Klein Vaarbewijs worden in kleine groepen gegeven, zodat u veel persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de bijeenkomsten wordt uw belangstelling gewekt, uw fantasie geprikkeld en het oproepen van vragen gestimuleerd. Uiteraard komt de praktijk ruimschoots aan de orde, zodat u na de cursus niet alleen uw vaarbewijs-diploma gehaald heeft, maar ook écht begrijpt hoe het allemaal werkt. Op deze manier wordt het leuk om het vaarbewijs te halen! Zeker ook omdat u dat samen doet met een groep gelijkgestemden. Op de cursusavonden heerst vaak een zeer goede sfeer.

De juiste stuurman

De begeleiding is in handen van Ing. van Hemert. Het water en de boten zijn voor hem een tweede natuur (hij was o.a. stuurman op de grote vaart). Hij deed zijn onderwijservaring op in het middelbaar onderwijs en doet dit werk nu al 25 jaar met veel plezier. Hij laat zien dat het manoeuvreren van boten geen "hocus pocus" is, maar werkt door begrip van wind, stroom, schroef en roer. Hierdoor hoeft u niet zo veel uit het hoofd te leren, omdat u werkelijk begrijpt waar het om gaat.Volgende pagina: Uw cursusleider